TOTEUTUIKO KESÄN BUCKETLIST?


Syksy tekee kovaa vauhtia tuloaan, joten nyt on hyvä ottaa pieni breikki ja tarkkailla mennyttä kesää. Näin jälkeenpäin ajatellen meidän kesä oli älyttömän ihana. Tänä kesänä ehdittiin oikeasti nauttia lämpimistä päivistä, ehdittiin reissata ja myös rentoutua. Tämä kesä tuli todellakin tarpeeseen viime vuoden remontti-kesän ja rankan kevään jälkeen. Katsotaanpas sitten mitä kaikkea tuli tehtyä, ja toteutuivatko Bucketlistini toiveet?


''Tänä kesänä haluaisin...''

''...opetella golfaamaan, ja myös pelata minigolfia.''
Ehdittiin käymään golfkentän rangella vain kertaalleen kesän aikana joten golfin opettelu jääköön ensi vuoteen. Minigolf turnaus otettiin veneilemässä joten tästä 1/2 toivetta toteutui!

''... viettää aurinkoiset kesäpäivät Paraisilla & Nauvossa.''
Paraisille ei ehditty visiitille, mutta Nauvossa käytiin ystävien kanssa ihanalla reissulla. Ja oli muuten aurinkoista, juuri niin kuin toivoinkin.

''... herätä katsomaan auringonnousua.''
Tääkin oli aivan ihana idea mutta myönnettäköön että aamuiset heräämiset on mulle vähän vaikeita. Jospa ensi vuonna tsemppaisin! :-D

''... astella kaduilla helmat hulmuten (toisin sanoen haluan käyttää paljon ihania kesämekkoja ja -hameita).''
Check, check ja check! Tuntuu etten kesällä muuhun pukeutunutkaan kuin hulmuaviin helmoihin, varsinkin siihen yhteen lemppariin joka edellisen postauksen kuvissa vilahteleekin.


''... viettää ihania, kauniita ja hauskoja kesäiltoja jokirannassa ystävien kanssa.''
Tämä kävi toteen kerran jos toisenkin. Ai että mitä ihania muistoja tulikaan mieleen!<3

''... heittää talviturkin jo kesäkuussa (kello käy, kello käy!).''
Viime kesänä en käynyt kertaakaan pulikoimassa meressä, joten tuntuu että tänä vuonna kävin uimassa viime vuodenkin puolesta. Ja kyllä, heitin talviturkin pois jo kesäkuussa, taisi olla tarkalleen juhannuksena.


''... lähteä roadtripille K:n kanssa Tammisaareen & Hankoon.''
Oon niin iloinen ja kiitollinen että ehdittiin viettämään K:n kanssa paljon aikaa kahdestaan ja oikeesti toteuttamaan meidän jo kauan haaveilemia roadtrippejä! Yhdistettiin iltapäivä Hangossa ja pikavisiitti Tammisaareen samalle päivälle, kohteet nimittäin sijaitsevat suhteellisen lähellä toisiaan. Näiden paikkojen lisäksi käytiin suloisessa Fiskarsissa.


''... kokeilla padelin pelaamista.''
Voi jukra, tämä kyllä nyt jäi. Monta kertaa oli kyllä puhetta ystäväpariskunnan kanssa padelin pelaamisesta ja kerran taisi jopa kenttäkin olla meille varattuna. J&J, jos luette tätä niin ensi vuonna mennään pelailemaan!


''... vierailla Suomenlinnassa & Vallisaaressa.''
Check ja check! Suomenlinnassa käytiin kahdestaan K:n kanssa ja saatiin siellä kulumaan lähes koko päivä. Oli ihana aurinkoinen ilma ja ei kiirettä mihinkään, ihana päivä. Vallisaaressa käytiin ystävien kanssa ja yhdistettiin samaan reissuun pieni pysähdys myös Lonnassa. Vallisaaresta pakko mainita aivan upea näköalapaikka, on kyllä ehdottomasti käymisen arvoinen!


''... käydä vihdoin ja viimein Yyterissä.''
Tämäkin kohde käytiin kurkistamassa, vihdoin ja viimein. Käytiin pelaamassa golfia (eli muut pelasivat ja minä kävelin vieressä) Yyterin kentällä, joten sieltä oli helppo hurauttaa kävelylle Yyterin hiekkarannalle.


''
... mökkeillä paljon.''
Iso check. Vietettiin K:n kanssa aikaa meidän molempien mökeillä todella paljon. Uitiin, saunottiin, suppailtiin, grillattiin, pyöräiltiin, vietettiin aikaa perheiden kanssa ja rentouduttiin.

''... nauraa vatsa kippurassa.''
Tämä täyttyi monesti <3


''... lähteä veneretkelle vanhempien kanssa.''
Tämä onnistui, ja jopa kahteen kertaan! Kaksi viikonloppua saaristossa teki niiiiiin hyvää ettei sitä voi sanoin kuvailla. Näillä reissuilla kohteina olivat: Katanpää, Houtskär, Näsby,


''... syödä laittoman paljon jäätelöä.''
En ehkä tässä kohtaa käyttäisi termiä 'laittoman' paljon, mutta kyllä sitä jonkin verran jäätelöä tuli syötyä kesän kuumimpina päivinä.


''... panostaa kouluun ja tehdä kesäkurssit (ja muutama muu) kunnialla valmiiksi.''
Nostan leukaa ylpeästi ylöspäin ja totean, että kunnialla olen tehnyt kaikki kesäkurssit ja vähän enemmänkin, hyvä minä.


''... ottaa paljon kuvia; tallentaa ihania hetkiä.''

Kyllä! Tänä kesänä hurahdin kuvailuun taas pitkästä aikaa oikein kunnolla. En edes uskalla kurkata miltä kameran kuvarullan saldo näyttää, puhelimesta puhumattakaan.


''... opetella editoimaan kuvia vielä paremmin.''

Mun oli tarkoituksena käydä muutama kurssi tähän liittyen mutta ne jääköön syksymmälle.


''... kuunnella podcasteja ja myös kokeilla äänikirjoja.''

Podcasteja olen kuunnellut oikein olan takaa, ne on ihan parasta kuunneltavaa siivotessa ja kokkaillessa. Äänikirjoillekin annoin mahdollisuuden, mutta se ei oikein kolahtanut. Siirryin aika nopeasti äänikirjoista ihan oikeisiin kirjoihin, ja niitä olenkin ahminut


''... pitää ihostani erityisen hyvää huolta.''

Aurinkorasvaa muistin käyttää, jes jes. Ostin kesän alussa Herbinan kasvovoiteen josta löytyy aurinkosuojakerroin spf15. Laitoin voidetta kasvoille joka aamu, joten olikin näppärää että kasvoilla oli aurinkosuojaa niinä pilvisinäkin päivinä kun aurinkorasva saattaisi muuten unohtua.


''... olla mahdollisimman paljon luonnossa.''

Ehdottomasti kyllä. Tässä kevään ja kesän aikana huomasin nauttivani todella paljon ihan vaan kävelystä. Olenkin kuluttanut vieressämme olevaa luontopolkua erityisen paljon.


Beijos, Petra Toivonen
Remember to believe in yourselfTykkää-merkinnät

Kommentit