RUSKASSA VAELTAMISTA


Syksy on mun lemppari vuodenaika. Edes sanat ei riitä kuvaamaan sitä fiilistä, jonka syksyn värit mulle tuo. Fiilistelen ruskaa ihan todella paljon ja voisin ihastella näitä keltaisen, oranssin ja punaisen sävyisiä maisemia vaikka kuinka kauan. On se luonto vaan niin kaunis. Nyt kyllä kuulostan ruskähöperöltä, mutta eipä se mitään haittaa, sellainen ehkä vähän olenkin.

Vietettiin syksyinen viikonloppu mökillä, vielä silloin kun ilmat olivat kesäisiä (syyskuun viimeinen viikonloppu). Käytiin vaeltamassa luontopolulla, laitettiin notski palamaan huonolla menestyksellä, syötiin lounasta ulkona ja illan hämärtyessä rentouduttiin saunan lauteilla. Ihan hullua, että istuskeltiin terassilla t-paidoissa ja shortseissa ja mietittiin, että ensi viikolla alkaa lokakuu. Nyt ollaankin jo lokakuun puolessa välissä ja ilmassa on talven tuntua. Eilen aamulla auton ikkunat oli ensimmäistä kertaa hieman jäässä ja penkinlämmitin käytössä. Ilmat kylmenee kovaa vauhtia, mutta nautitaan vielä hetki viimeisistä ruskan väreistä ennen harmaita päiviä.


Tehtävä viikonlopulle:
Keitä termariin kuumaa juotavaa, pakkaa reppuun pientä evästä retkimielen kera, pistä lämmintä vaatetta päälle ja suuntaa nokka
metsän keskelle kohti luontopolkua. Nauti ruskan väreistä ja fiilistele luontoa. Voit retkeillä yksin äänikirjojen parissa tai ottaa kaverin mukaan. Mieti, mitä sä kaipaat just nyt ja toimi sen mukaan.


Beijos, Petra Toivonen
Remember to believe in yourselfTykkää-merkinnät

Kommentit

theburrowsbookshelf
theburrowsbookshelf,

Ihana postaus ❤️✨

nouw.com/theburrowsbookshelf
petratoivonen
petratoivonen,

Kiitos paljon <3

nouw.com/petratoivonen