Kumpi todennäköisemmin? - haaste

Kumpi todennäköisemmin...


...nukahtaa ensin? Kalle / Petra

K nukahtaa ihan älyttömän nopeasti. Yleensä saankin kuunnella pientä tuhinaa vierestä kun itse yritän saada unen päästä kiinni.

...puhuu unissaan? Kalle / Petra

Välillä herään öisin K:n kummalliseen muminaan tai huudahduksiin. Valitettavasti en yleensä enää aamuisin muista tarkalleen K:n kertomuksia, pitäisi varmaan alkaa kirjoittaa niitä puhelimen muistioon :D

...suuttuu hävitessään lautapelin? Kalle / Petra

Myönnettäköön, että olen aika huono häviämään.

...tarjoaa kahvilassa? Kalle / Petra

Herrasmies kun on!

...valitsee huonon leffan? Kalle / Petra

Tietenkään omasta mielestäni en koskaan valitse huonoja elokuvia. Minkäs minä sille voin että Netflix tekee hullunkurisia hömpänpömppä elokuvia joissa ei ole mitään järkeä? :D

...ostaa toisen lempiherkkuja kaupasta? Kalle / Petra

Me tykätään kyllä yllättää ja ilahduttaa toinen toistamme aika tasapuolisesti. On ihanaa käydä kaupassa ja tuoda sieltä jotakin pientä herkkua toiselle (ja samalla tietty myös itselle, heh). Pienet jutut on niitä mitkä merkkaa!

...unohtaa ostaa sen, mitä meni ostamaan? Kalle / Petra

K ei ikinä tee ostoslistoja, mikä johtaa siihen että yleensä jotakin oleellista jää kauppaan. Mä sen sijaan teen lähes aina ostoslistan kotona valmiiksi, ja yleensä vielä siinä järjestyksessä miten ne kaupastakin löytyy.

...kieltäytyy kutsusta ollakseen vaan kotona? Kalle / Petra

Ollaan molemmat aika kotihiiriä, mutta ei meistä kumpikaan juuri koskaan kieltäydy kutsusta ns. ''turhaan'' vain ollakseen kotona. Jos näin kuitenkin tapahtuisi, olisi se todennäköisemmin K.

...pyytää ensin anteeksi? Kalle / Petra

Tästä ei päästy ollenkaan yhteisymmärrykseen :D Ei siitä sen enempää.

...on myöhässä sovitusta? Kalle / Petra

Tässäkin näkyy niin selvästi meidän erot. Mä stressaan jos ollaan minuutinkin myöhässä, kun taas K ottaa ihan rauhassa eikä pienestä hätkähdä. Toisaalta joissakin tilanteissa mun Brasiliasta opitut tavat ilmenee ja saatan olla myöhässä ihan tietoisesti.

...siivoaa tarkemmin? Kalle / Petra

Jos siivoaa niin se pitää tehdä kunnolla! Inhottavaa jos imuroidessa sohii vähän sieltä sun täältä eikä käy kunnolla kaikkia kulmia läpi.

...kehuu herkemmin? Kalle / Petra

Me ollaan tässäkin aika tasavertaisia. Kehutaan ja kannustetaan toisiamme kyllä joka päivä, ihan arkisissakin tilanteissa. Kehuminen tulee meiltä tosi luonnostaan, ja se onkin yksi asia mistä tykkään tosi paljon meidän parisuhteessa.

...huomauttelee pienistä asioista? Kalle / Petra

Tää oli aika selkeä, hehe. Tuskin tarvitsee selittää sen kummemmin!

...herää aikaisemmin? Kalle / Petra

K herää viikonloppuisikin suht. aikaisin, kun taas minä voisin nukkua 24/7.

...laittaa pyykkikoneen päälle? Kalle / Petra

Olen paljon enemmän kotona kuin K, joten pyykkien laittaminen hoituu helpommin multa.

...siivoaa keittiön? Kalle / Petra

Sama homma kuin ylemmässä. Olen enemmän kotona joten myös siivoan useammin.

...sotkee? Kalle / Petra

Ollaan molemmat tässä aika hyviä. Taitoa sotkeminenkin vaatii, eiks näin ole? :D Mä olen edelleen enemmän kotona niin luonnostaankin sotken all the time. Sukka siellä, sukka täällä, kodikasta!

...valitsee musiikin, mitä kuunnellaan autossa? Kalle / Petra

Yleensä K on ratin takana, joten mulle jää DJ:n hommat kaikilla automatkoilla. Olen kuitenkin armollinen DJ ja otan vastaan biisitoiveita.

...lämmittää saunan? Kalle / Petra

Puusaunaa lämmittäessä K ottaa ohjat, ihan vaan siksi että se menee nopeammin niin. Oon kuuluisa siitä, että sähellän lähes kokoajan niin turvallisempaa että K leikkii tulella.


Mites teillä nämä menevät, onko valinnat selkeät vai onko teillä eri näkemyksiä kumpi todennäköisemmin tekee mitäkin? Haastan kaikki jotka tämän lukevat!Beijos, Petra Toivonen
Remember to believe in yourselfTykkää-merkinnät

Kommentit