KESÄKUUN KAIKKI LEMPPARIT

Kesäkuun lemppari...

... viikonloppu oli K:n mökillä viettäen aikaa hänen perheensä kanssa. Mökkiviikonloput kesällä on vaan yksinkertaisesti parhaita!

... työkeikka oli tapahtuma-avustus kesäkuun alussa. Kyseessä oli yritystapahtuma ja sain vähän normaalia enemmän vastuuta toimimalla tuottajan oikeana kätenä. Miksi tämä keikka sitten oli mun lempparikeikka koko kesäkuussa? Koska tällä keikalla mulla tuli fiilis ''tästä mä tykkään, tätä mä haluan tehdä''. Best.

IMG_20190613_192354-2

... biisiä on vaikea valita. Hassua kyllä, kesäkuun alku meni ilman sitä tiettyä yhtä lempparia, mutta tässä kesäkuun loppupuolella on Sannin uudelta albumilta löytynyt muutamakin hyvä kipale mitkä soi päivässä useammankin kerran.

... hetki oli ehdottomasti se kun työmatkani Kööpenhaminaan varmistui! JEE! Olen niin innoissani tästä tulevasta matkasta, kerron siitä myöhemmin lisää.

... kauneustuotteet on Lumenen suihkutettava kasvovesi ja vartalovoide. Näillä kahdella tuotteella tulee niin ihanan fresh olo saunan jälkeen. Suosittelen testaamaan!

IMG_20190606_204023

... vaate on ollut farkkuhameet. Farkkushortsit on jääneet kokonaan kaapin perukoille ja farkkuhameet tulleet niiden tilalle. Vielä viime vuonna en farkkuhameista oikein piitannut, mutta nyt on kummasti mieli muuttunut!

... uusi hankinta on ollut meidän grilli (en halua mainita uutta asuntoa joka kohtaan, haha). Me rakastetaan grilliruokaa ja ollaankin grillattu lähes joka päivä siitä lähtien kun grilli meidän uuden kodin terassille saapui.

... aamupala on banaaniletut!! Päätin kokeilla näitä banskulättyjä ''Fit in 3 weeks''-dieetin aikana ja rakastuin. Nyt oon syönyt lähes joka päivä aamu- tai iltapalaksi banaanilettuja.

IMG_20190622_095917

... ihminen
on oma rakas K <3 Remontin aika on ollut mulle tosi stressaavaa, joten olen tarvinnut K:n tukea arjessa entistä enemmän. Hän tietää aina miten toimia ja miten edetään seuraavaksi. Mikään ei myöskään rauhota mua samalla tavalla kuin pitkä halaus pitkän päivän päätteeksi.

... päivä oli, kun saatiin avaimet uuteen kotiin ja päästiin käymään meidän omalla asunnolla ekaa kertaa ihan kahdestaan.

... herkku oli irtokarkit! En tiedä miksi, mutta koko kesäkuun olen himoinnut irtsareita. Ja syönytkin niitä muutaman - ihan muutaman vaan - kerran.

... juhlat oli muutama päivä sitten, kun vietettiin ihanan ystäväni läksäreitä. Naurettiin, pidettiin hauskaa ja tanssittiin yön pikkutunneille saakka.

IMG_20190629_212634_1
Beijos, Petra Toivonen

Beijos, Petra Toivonen
Remember to believe in yourselfTykkää-merkinnät