HÄÄBLOGIN ALKU


''Hand in hand. You and me. Today, tomorrow, forever.''

16.10.2021


Elämäni rakkaus, kosinta, sormukset ja kihlaus. Tuo lokakuinen lauantai oli yksi elämäni parhaimmista ja kauneimmista päivistä. Sitä onnen ja rakkauden tunnetta on todella vaikea pukea sanoiksi. En aio edes yrittää, koska sanat ei riitä kuvailemaan sitä hetkeä.

Mä olen 100% hopeless romantic ja vannoutunut bachelor-fani, joten oon haaveillut kosinnasta ja omista häistä niin kauan kuin muistan. Nyt se aika on oikeesti täällä - me mennään naimisiin. Ihan hullua. Mulle on aina ollut selvää, että heti kosinnan jälkeen alkaa hääsuunnittelu, ja näin myös kävi. Kosinnan jälkeen olin aivan häähumussa ja pää pilvissä. Hää-podcastit, häälehdet, häämessut ja tietysti pinterestin hääinspiraatio on ollut arjessani vahvasti läsnä. Mä olen muutenkin luonteeltani haaveilija, joten häiden suunnittelukin on mulle isoksi osaksi haaveilua ja ajatuksilla leikkimistä. Tähän asti olenkin vain haaveillut, kerännyt inspiraatiota ja antanut ajatusten virrata. Nyt kun häihin on alle vuosi aikaa, on tullut aika kääriä hihat ihan toden teolla ja ryhtyä toimeen.

Mä haluan nauttia tästä ainutlaatuisesta ajasta ihan täysillä, ja siksi päätin aloittaa pitkästä aikaa blogiin kirjoittamisen. Lifestyle blogini siirtyy hetkeksi hääblogiksi. Toivon, että tästä jää mulle päiväkirjan tyyppinen setti, johon voin palata ja muistella lämpimästi hääkuplaa. Parhaimmassa tapauksessa joku muukin voi saada täältä inspiraatiota, ajatuksia ja vertaistukea.

Ja koska haluan pistää häähömpötykset oikeen kunnolla ranttaliksi, niin pitihän blogin otsikkoakin (väliaikaisesti) muuttaa. Saanen esitellä... ''The crazy wedding lady''. Tervetuloa mukaan seuraamaan meidän hääkuplaa! #häät2023


Beijos, Petra Toivonen
Remember to believe in yourselfTykkää-merkinnät