DIY - Joulukranssi


Monena edellisenä vuonna ollaan K:n kanssa reissailtu ulkomailla joulukuun aikana. Siksi olenkin aika fiiliksissä tästä vuodesta, kun on ollut kunnolla aikaa nauttia tulevasta Joulusta. Mun fiilistelyihin on kuulunut (laittoman) paljon glögiä, joulumusiikkia, ällösöpöjä jouluelokuvia Netflixistä,
korttien askartelua sekä joulukranssipaja!

Me päätettiin ystävän kanssa tehdä joulukranssit ihan omin pienin kätösin. Käytiin Tigerista hakemassa kransseille pohjat, rautalankaa, punaista nauhaa sekä koristemarjat. Suomalaisesta Kirjakaupasta mukaan tarttui koristekäpyjä sekä kanelitankoja. Takapihan metsiköstä haettiin havuja, varpuja ja käpyjä. Metsiköstä lähti mukaan myös muutama öttimönkiäinen - vinkki vitonen: kannattaa ravistella oksat kunnolla ennen sisälle tuomista. Virheistä oppii ja kokemus karttuu.

Alkuun ei tiedetty yhtään miten kransseja kuului tehdä. Laitettiin vain fiiliksen mukaan somisteita, havuja ja varpuja sekaisin ja lopputulos oli ihan hurjan söpö! Tällainen pieni puuhailu on mitä parasta virittäytymistä joulun tunnelmaan. Glögiskumppaa unohtamatta!


Helppo ja jouluisa juhlajuoma:

Glögiskumppa = glögiä + skumppaaBeijos, Petra Toivonen
Remember to believe in yourselfTykkää-merkinnät

Kommentit