DAY WITH ME 20.9


6:00
Herätyskello soi ja totean etten saanut taaskaan nukuttua tarpeeksi. Suljen kellon ja koitan herätä tuijottaen seinää. Meinaan nukahtaa uudestaan pää polvissa, jonka jälkeen päätän nousta ylös. Selviydyn vessaan ja sen jälkeen laahustan suihkuun pesemään tukan.

6:20 Turbaani päässä menen alakertaan keittiöön ja pistän heti ensimmäiseksi kahvin tippumaan. Kun kahvi tippuu, alan valmistella aamupalaa. Pilkon tomaatit ja laitan ne munakkaan joukkoon. Valmiin aamupalan kanssa kuljen olohuoneeseen ja pistän telkusta hömppää päälle.

IMG_20190920_064006

7:00 Kevyt meikkaus (puuteri, kulmat ja ripsien harjaus) ja sen jälkeen valitsemaan vaatteita. Tekee mieli pukea jotain rentoa tänään ja hiukset nopealle ponnarille.

7:35 Lähdetään K:n kanssa ajamaan kohti töitä. Tiputan K:n puolessa välissä matkaa pois ja jatkan itse kohti messukeskuksen toimistoa.


8:00
Piippaan itseni sisälle, laitan koneen päälle ja avaan sähköpostin. Aloitan projektiassistentin hommat, work work work.

11.15 Lounastauko! Syön kotona tehtyä makaroonilaatikkoa. Niinkuin viimeiset 4 päivää. Lounastauon jälkeen käperryn mun isoon huiviin, sillä olen aivan kylmissäni. Tuntuu että syysflunssa tekee tuloaan, toivottavasti olen väärässä.

IMG_20190920_083114

15.40 Saan loputkin hommat töissä valmiiksi ja kurvaan kohti kotia. Vältän ruuhkan ajamalla keskustan pikkuteitä pitkin. Laitan musat kovalle ja fiilistelen tulevaa viikonloppua.

16.20 Valmistelen itselleni ruokaa - kanasalaattia. Syön sen olkkarissa katsoen telkkua, pieni rentoutuminen töiden jälkeen. Kurkkaan ulos sateiseen ilmaan ja hautaan ajatukseni lenkkeilystä.

17.00 Hääräilen kotona laittamalla tavaroita paikoilleen. Saan viimeisenkin muuttolaatikon tyhjäksi, VIHDOIN! Vielä kun on valoisaa, päätän kuvata uuden ihanan korttikoteloni, jonka sain yhteistyössä Ideal Of Swedenin kanssa. LOVE IT! (Postausta tästä tulossa mun Instagramiin ensi kuun alussa alekoodin kera!)

IMG_20190920_172127

18:15 K laittaa viestiä olevansa bussissa matkalla kotiin ja lähden häntä vastaan kaupalle. Käydään hakemassa meidän upouusi liesituuletin postista, jee! Taas yksi askel eteenpäin kohti valmista keittiötä.

18.30 Käydään hakemassa Prismasta leffaeväät iltaa varten. Mä otan kurkkua ja dippiä ja K nappaa itselleen irtokarkkeja. Ollaan suunniteltu pitävämme koti-ilta, ihan kahdestaan pitkästä aikaa.

19.00-22.00 Valitaan elokuvaksi C Moresta suomalainen ''Swingers'' sen enempää tutkimatta. Hyvät näyttelijät enteilivät hyvää elokuvaa, mutta toisin kävi. Musta koko leffa oli täysin mauton farssi ilman mitään kunnon juonta. Näin ihan rehellisesti sanottuna. Oli leffassa hauskojakin kohtia joten saatiin kyllä hyvät naurut. Leffan jälkeen katsottiin vielä päivän Love Island jakso.

22.50 Hampaat pesty, yökkäri vaihdettu päälle ja peiton alle! Niin valmiina kunnon yöuniin. En muista milloin olisin viimeksi saanut nukkua kotona kunnolla ilman herätystä - ai että.
Beijos, Petra Toivonen
Remember to believe in yourselfTykkää-merkinnät

Kommentit