AVAIMET UUTEEN KOTIIN JA REMONTTI ALKAKOON

Uskomaton fiilis. Nyt meillä on avaimet uuteen kotiin ja koko homma tuntuu enemmän todelta. Kun saimme avaimet itsellemme ja jäimme tyhjään asuntoon ensimmäistä kertaa kahden, pääsi multa pienet onnen kyyneleet. Oltiin ensimmäistä kertaa yhdessä, kahdestaan, meidän omassa kodissa. Katseltiin vain ympärillemme hymyillen. Tuntuu, että koko homma on edennyt todella nopeasti, enkä vieläkään ole sisäistänyt kunnolla, että meillä on nyt oikeasti unelmiemme asunto; kaksikerroksinen rivitalo.

Alkuhuumasta ja onnellisuuskuplasta huolimatta ollaan otettu aivot - ja työkalut - ankarasti käyttöön ja ryhdytty hommiin. ''Pientä pintaremonttia'' oli alkuperäinen suunnitelmamme, mutta ollaan innostuttu vähän enemmänkin. Nyt ollaankin ravattu laatta- ja maalikaupoilla, tutkien erilaisia mahdollisuuksia ja niitähän riittää. Mun aivot menee ihan sekaisin kun pitää valita mieluisa sävy miljoonan värin joukosta - mission impossible. On kuitenkin siistiä kun saamme valita kaiken itse, ja tehdä kodista juuri meidän näköisemme.

IMG_20190611_161617


Nyt kuitenkin lopetan sepustuksen ja suuntaan uuteen kotiin repimään tapetteja irti. Podcastit tulille ja hommiin!Beijos, Petra Toivonen

Beijos, Petra Toivonen
Remember to believe in yourselfTykkää-merkinnät