6 KOTITREENIÄ YOUTUBESTA


Sitan 30min Kehonpainotreeni
Huhheijaa, kyllä hiki virtasi treenin jälkeen. 30min aikana sykkeetkin kävivät aika korkealla - lieneekö huono kunto vai oikeasti rankka treeni, kokeileppa itse. Treeniä oli helppo seurata ja Sita oli aidon energinen. Laadukas video ja hyvä musa taustalla, tykkäsin!

30-Minute No-Equipment Cardio & HIIT Workout by Popsugar Fitness
Omat musat kovalle ja videon ääni hiljemmalle niin hyvä tulee! Ohjaaja oli hieman liian energinen ja puhelias omaan makuuni. Liika ''Let's go'' ja ''Yeaaa you can do it'' ylipirteällä äänellä saivat mut enemmänkin nyrpistämään nenääni kuin treenaamaan kovempaa. En tosin tuomitse, kaikille sopii erilaiset jutut. Treenissä on kuitenkin loistavat liikeet jotka saa tuntumaan koko kehossa... ja tuntuu myös seuraavana päivänä!

15 min FULL BODY Fat Burn HIIT Workout (No Equipment)
Tehokkaat liikkeet ja helppo seurata, mikäs sen mukavempaa. Itselleni jäi kuitenkin hikipisarat puolitiehen, joten jatkoin omalla treenillä vielä videon jälkeen. Tää on loistava treeni jos kroppa kaipaa vain pientä ja kevyempää treeniä.

27 min Killer Cardio & Ab Workout with No Equipment
Vatsalihakset kiittää ja kuittaa. Totta puhuakseni odotin jotakin paljon rankempaa, mutta tää treeni sai hien pintaan ilman turhaa sykkimistä. Toisin sanoen liikkeet sisälsivät monipuolisesti lihaksia ja aerobista, koko kropassa tuntui. Treenissä ei ollut puhetta, eikä myöskään musiikkia. Ihanaa kun saa omat treenibiisit tulille, mutta kuulee silti videon kellon piippaukset, erityinen plussa siitä!

30 minute Full Body Power Yoga Workout | Strength & Tone
Ai että! Tämä on loistava koko kropan treeni silloin, kun hengästyminen ja huhkiminen ei innosta. Älä anna yoga-sanan häiritä, rauhaisa tahti on aika hämäävä, sillä lihakset on töissä koko treenin ajan. Treenin lopussa on myös pieni rentoutuminen venytysten kera, tekee hyvää! Olo oli paljon vetreämpi ja energisempi treenin jälkeen - loistava aloitus päivälle.

20 MIN FULL BODY WORKOUT - Intense Version / No Equipment I Pamela Reif
L E M P P A R I ! Hyvät musiikit, laadukas video, ei puhetta, helpot ja tehokkaat liikkeet. Kaikin puolin aivan loistava treeni. Kävin kurkkaamassa (ja tekemässä) Pamela Reifin muitakin videotreenejä ja huh, kyllä vaan on tehokasta! Tää saa multa ehdottomasti parhaat arvosanat, 6/5.


Mä olen aina rakastanut kotitreenejä, joten mua ei haittaa vaikka kuntosalit ovatkin kiinni. Uskon kuitenkin, että on monia joille jo pelkkä sana kotitreeni tuottaa hikikarpalot otsalle kun ei tiedä mitä ja miten kuuluisi treenata. Tässä siis listattuna muutama loistava vaihtoehto, mikäli tykkää hiit ja cardio tyyppisestä treenailusta. Toivottavasti joku siellä sai tästä uusia ideoita ja löysi uusia treenivideoita! :-)Beijos, Petra Toivonen
Remember to believe in yourselfTykkää-merkinnät

Kommentit

LifewithEve
LifewithEve,
Heii mikä fitness kello sulla on käytössä?
nouw.com/lifewitheve
petratoivonen
petratoivonen,
Mulla on ollut nyt kuukauden käytössä Polar Ignite, ja voin suositella tätä koko sydämestäni! Aivan ihana kello! 😊 <3
nouw.com/petratoivonen
LifewithEve
LifewithEve,
Eikä! Just ihana juttu, sillä juuri sitä olen sillä silmällä katsellut. Mua kiinnostaa se palautumisen mittausominaisuus ja juoksulenkkeihin saisi heti mittausta käyntiin vain rannetta napauttamalla. Ootko julkaissut kellosta jotain postauksia?
nouw.com/lifewitheve
petratoivonen
petratoivonen,
En ole vielä tehnyt postausta kellosta, suunnitteilla on kyllä 😊 Itse rakastan seurata nimenomaan palautumista unen kautta, ja myös treenin kardiokuormaa on todella mielenkiintoista tutkia! Musta tuntuu, että en ole löytänyt vielä läheskään kaikkia ominaisuuksia mitä kellosta löytyy, on niin paljon erilaista tutkittavaa! 😃 Mutta lämmöllä voin suositella, tää on tuonut ihan uutta puhtia treenaamiseen! 😊
nouw.com/petratoivonen
Sini,
Kotitreenit on ihan parhaita ja niitä saa tosi helposti tehtyä monia erilaisia netin avulla *.* Sitan treeni on ihan huippu, sitä on monesti tullut tehtyä. Kannattaa tsekata kans Laura Rosillan tubekanava sekä insta, sieltä löytyy tosi kivoja treenejä 😊
mahdollisestiehka.blogspot.com/
petratoivonen
petratoivonen,
No niimpä, oon ihan samaa mieltä! 😊 Seuraankin Lauraa jo Instassa, mutta hänen tubekanavansa on vielä tutkimatta, kiitos vinkistä! 😊
nouw.com/petratoivonen