24-VUOTIAS MINÄ


Nyt kyllä hymyilyttää, kuten kuvasta voi päätellä. Mulla on aivan ihana syntymäpäivä takana! Aamu alkoi kun rakas K toi vesimelonia, suklaata, pienen kakun ja kahvia sänkyyn - laulaen tietysti! Olin koko tyttö yhtä hymyä myös lahjaa avatessa, kyllä K vaan tuntee mut hyvin. Pienen lököilyn jälkeen söimme hieman täyttävämpää aamiaista, jonka jälkeen suuntasimme happihyppelylle aurinkoiselle luontopolulle. Päivään kuului myös erityisen hyvää ruokaa ja tietysti kakkua.... suklaata unohtamatta!

Poikkeusoloista johtuen en päässyt pitämään perinteisiä synttärikekkereitä, joten tänä vuonna kaikki onnitteluviestit tuntuivat super tärkeiltä. Myös yksi ihana ystävä piipahti yllättämään ovelle lahjan kera (kiitos sulle jos luet tätä) <3

Aina vuosia täyttäessä pysähdyn hetkeksi miettimään omaa elämääni. Unelmia, saavutuksia, sitä mitä jo on ja sitä mitä vielä kaipaa. Tällä hetkellä oon maailman onnellisin mua ympäröivistä ihmisistä, sillä rakkaus ja välittäminen on näinä aikoina noussut erityisen tärkeäksi. Nyt taidankin lopettaa kirjoittamisen ja käpertyä K:n kainaloon koko loppuillaksi.
Beijos, Petra Toivonen

Remember to believe in yourself


Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229