15X TÄMÄN HETKEN LEMPPARIA


Ruoka
- Koska terassikausi (omalla takapihalla) on avattu niin vastaan GRILLIRUOKA! Parasta.

Iltapala - Riisikakut avokadolla ja kinkulla, väliin ripaus herbamarea. Riisikakkujen kaverina mulla on luonnonjogurttia tai soijajogurttia pensasmustikoilla ja vadelmilla, nam.

Ulkomainen sarja - Gilmore Girls ja Greyn Anatomia. Ensimmäisenä mainitun aloitin alusta kun tämä kotoilu tuli osaksi normaalia arkea. Nyt Gilmore Girls pyörii täällä kotona lähes joka päivä samalla kun puuhailen muita juttuja. Greyn Anatomiaa ollaan seurattu jo pitkään ja joka viikon kohokohta on uusi jakso Ruudussa!

Kotimainen sarja- Myönnettäköön, että Tempparit taitaa viedä voiton. Nyt poikkeusolojen aikana oon huomannut, että tarvitsen varsinkin iltaisin jotakin vähän kevyempää katsottavaa, ja Tempparit on tähän kategoriaan juuri sopivaa hölynpölyä.

Kirja - Maaret Kallio - Voimana Toivo


Vaate
- Mun uudet Zalandolta tilatut Under Armourin colleget.

Instagram-tili - Ehdottomasti @saraparikka . Saralta tulee ihanan aitoa ja hyväntuulista sisältöä. Kuvat ei ole liian muokattuja tai laitettuja, vaan tilistä välittyy nimenomaan se aitous ja todellinen elämä.

Hiustyyli - Sekainen ponnari vauvahiuksilla ja takatukalla korostettuna!

Asuste - Synttärilahjaksi saatu Artekin kassi, joka vilahtelee näissä postauksen kuvissa.

Tekeminen - Treenaaminen! Oon löytänyt vihdoin ja viimein taas ilon liikkua ja mulle sopivia treenimuotoja sekä -määriä. Tykkään tehdä Hiit- ja Cardio-treenejä, sekä käydä ulkona lenkillä tai mäkijuoksemassa. Asiaan varmasti vaikuttaa myös se, että nyt kun salit on kiinni, niin mulla on aina treeniseuraa - K on myös innostunut kotitreeneistä.


Sisustusjuttu
- Pitkän pohdinnan jälkeen taidan valita synttärilahjaksi saadut Gantin ja Lexingtonin beiget käsipyyhkeet, niitä kun olin himoinnut jo monta kuukautta.

Podcast - Mun jo kauan seuraamani @lilaxenia aloitti juuri podcastin, se löytyy Spotifystä nimellä ''Kaukopuhelu''. Podcast kuuluu lifestyle kategoriaan ja siinä Lila ja hänen ystävänsä Mari juttelevat kaikesta elämään liittyvistä asioista.

Aamukahvi - Tummaa paahtoa moccamasterilla keitettynä ja loraus Oddlygood Barista -kaurajuomaa.

Biisi - Nights Like This - Loud Luxury, CID

Ajatus/haave - Tykkään haaveilla elämästä poikkeusolojen jälkeen. On hauskaa arvuutella mitä tuleman pitää, sillä mulla on tällä hetkellä aika pitkälti kaikki avoinna. Oon valmis uusiin seikkailuihin heti kun tilanne sen sallii.
Beijos, Petra Toivonen
Remember to believe in yourselfTykkää-merkinnät

Kommentit

SaaraPyykko
SaaraPyykko,
Ah grilliruoka täälläkin!!!😍
nouw.com/saarapyykko
petratoivonen
petratoivonen,
Ihan parasta! 😊
nouw.com/petratoivonen
Sini,
Haha Tempparit on ihan loistava ohjelma ja erityisesti juuri tähän aikaan! Tälläkin kaudella on sattunut ja tapahtunut vaikka ja mitä, vaikka kaiken luulisi jo olevan nähty. Tuo Maaret Kallion kirja kuulostaa tosi mielenkiintoiselta, se odotteleekin lukulistalla jo omaa vuoroaan 😊
mahdollisestiehka.blogspot.com
petratoivonen
petratoivonen,
Sanos muuta, Temppareista saa viihdettä tähän kotoiluun! 😃 Kannattaa ottaa lukuun Maaretin kirja, ihanan ajankohtainen ja kauniisti kirjoitettu. Laittaa myös ajattelemaan asioita uudella perspektiivillä! 😊
nouw.com/petratoivonen