12 x TÄMÄN HETKEN LEMPPARIA

Ruoka - Nyt tulee kyllä mahdottoman tylsä ja ''lame'' vastaus mitä et varmaan ikinä arvaisi, nimittäin perunat ja nakkikastike! Voi nam, herkkua kerrakseen. Saa nähdä milloin tämäkin tulee korvista ulos ja vaihtuu johonkin toiseen ruokaan...

Iltapala - Vähän aikaa sitten ostin kaupasta turkkilaista jugurttia ja söin sen kanssa mansikoita. Tätä komboa en ole muutamaan päivään syönyt, (koska se kummallisesti katosi, hmm minneköhän?) mutta taidan silti valita turkkilaisen jugun ja mansikat lemppari-iltapalakseni.

Ulkomainen sarja - TÄYDELLISET NAISET! Ai että tätä huumaa kun Täykkärit on alkanut aivan alusta MTV Katsomossa. Oon katsonut jo kaikki sinne ladatut jaksot ja olen vahvasti sitä mieltä että ne saisivat tulla nopeampaan tahtiin! Jos tiedät jonkun keneltä saisin lainattua Täykkärien kaikki kaudet niin vinkkaa.

Kotimainen sarja - Bachelor! Musta on ihan parasta arvuutella että ketä tytöistä jää ilman ruusua ja kuka on ''the one and only'' Christofferille. _DSC6623

Vaate - Kelpaako tähän kengät? Sain nimittäin uudet Niken popot synttärilahjaksi joita palvon aamuin illoin, haha. Näistä lisää myöhemmin.

Instagram-tili - Näin matkustelua rakastavana tykkään seurata @camillamilja - tiliä! Siellä Camilla ja hänen poikaystävänsä seikkailevat ympäri maailmaa mitä ihanimmissa paratiiseissa.

Hiustyyli - Auki ja suoristettuna.

Asuste - Ray-Banin aurinkolasit, mitkä näkyvätkin yllä olevassa kuvassa.

Sisustusjuttu - Kasvit, ehdottomasti. Meidän koti näyttää itseasiassa pieneltä puutarhalta tällä hetkellä, kun joka nurkasta pilkottaa jokin kasvi tai kukka. Lempparit tällä hetkellä on meidän pienenpienet sitruunat joiden kasvua seuraillaan K:n kanssa päivittäin - kunnon viherpeukaloiden elämää.

Podcast - Papupatapodi, mikäpä muukaan? Musta Sara ja Johanna on niin ihanan aitoja ja samaistuttavia ihmisiä että heidän löpinöitään on ihana kuunnella.

Aamukahvi - Lempikahvini on ehdottomasti pressopannulla keitetty vahva kahvi. Ilman sitä mun päiväni ei lähde käyntiin.

Biisi - Ihana ihana kesäbiisi: Avicii - SOS
_DSC6591-2Beijos, Petra ToivonenBeijos, Petra Toivonen
Remember to believe in yourselfTykkää-merkinnät

Kommentit